Byggeansøgning ​– få hjælp til byggetilladelse

Lad mig hjælpe med godkendelser, tilladelser og færdigmelding

Ønsker du at få hjælp til byggetilladelse? Så lad mig hjælpe dig med din byggeansøgning. Hos Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning kan du få hjælp til tegninger, byggetilladelser og færdigmelding. Det kan være alt fra en mindre tilbygning til et helt nyt hus. Jeg hjælper kunder i blandt andet Viborg, Randers, Silkeborg, Aarhus og Thorsø samt mange andre steder.

Få hjælp til byggetilladelse, landzonetilladelse og færdigmelding

Der er en række krav i Bygningsreglementet, der skal overholdes i forbindelse med byggeansøgning, bl.a. højde- og afstandsforhold, bebyggelsesprocent, energiforbrug, brandkrav og konstruktioner.

Ved byggeri i landzone kan det også være nødvendigt med landzonetilladelse. Her hjælper jeg med at udarbejde og indsende alt materiale, så du overholder alle lovkrav. 

Før bygningen kan tages i brug, skal projektet færdigmeldes. Her skal der dokumenteres en række forhold, før myndighederne udsteder en ibrugtagningstilladelse. 

Jeg tilbyder hjælp til byggetilladelse, hvis du skal bygge nyt, bygge til eller bygge om. De fleste byggesager starter med et skitseforslag, som blandt andet indeholder kundens ønsker, div. tegninger og 3D visualiseringer .

Skitseforslaget kan også anvendes, hvis du vil søge forhåndsgodkendelse hos kommunen og i banken. Bagefter kan jeg lave de tekniske tegninger, som skal indsendes sammen med byggeansøgningen. Jeg kan med andre ord hjælpe med både byggeansøgning, tegninger, byggerådgivning og færdigmelding.

Lokal bygningskonstruktør og rådgiver

Mere end 7 års erfaring

Designer til dine ønsker og behov

Få professionel assistance med din byggeansøgning

Kontakt mig for at få flere oplysninger om, hvordan du kan få hjælp til byggetilladelse. Du er velkommen til at få et møde, hvor vi gennemgår dine ønsker og drømme samt dit budget. Herefter kan jeg lave et uforpligtende tilbud på for eksempel tegninger, byggeansøgning og byggerådgivning.

Jeg kan hjælpe hele vejen fra idefasen til det færdige byggeri.

down-arrow

Kontakt Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 44 11 58 81 eller sende en e-mail til mn@ttb.dk

Du kan også benytte nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning ApS

Grølstedvej 5, 8881 Thorsø

Klik her for rutevejledning

CVR: 43559060

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 11 58 81

E-mail: mn@ttb.dk 

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.