Arkitekttegnet tilbygning
​– tegning og rådgivning

Jeg er hele vejen fra ide til det færdige byggeri

​Vil du bygge en arkitekttegnet tilbygning? Så lad mig tegne den for dig. 

Hos Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning kan du få både tegninger og rådgivning i forbindelse med alle former for byggeri. Jeg er gerne med hele vejen fra ide til det færdige byggeri. Mine kunder kommer typisk fra blandt andet Thorsø, Viborg, Randers og Silkeborg samt mange andre steder.

En garage, en udestue eller en forøgelse af boligen?

​Jeg tegner alle slags tilbygninger til alle formål. Det kan for eksempel være en garage, en udestue eller en forøgelse af boligarealet. Fordelen ved en arkitekttegnet tilbygning er, at du får en bygning, som matcher, komplementerer eller kompletterer hovedbygningen frem for blot at være noget ekstra.

Arbejdet starter altid med en forventningsafstemning, der senere kan føre til et skitseforslag med plantegning, tidsplan og prisoverslag, som du kan forholde dig til. Forslaget kan også anvendes til en eventuel forhåndsgodkendelse på kommunen og i banken.

Herefter laver jeg de tekniske tegninger, som skal anvendes til selve byggeriet, og som kommunen skal bruge til byggetilladelsen. Jeg hjælper gerne med ansøgningen. Samtidig skal vi aftale de sidste detaljer. Du kan også få byggerådgivning under selve byggeriet.

Lokal bygningskonstruktør og rådgiver

Mere end 7 års erfaring

Designer til dine ønsker og behov

Få hjælp til at bygge en arkitekttegnet tilbygning

Du er velkommen til at høre mere om de mange muligheder, og jeg kommer gerne ud til en snak, hvor vi kigger på den eksisterende bygning. Samtidig kan vi gennemgå dine ønsker og dit budget. Bagefter kan jeg udarbejde et uforpligtende tilbud med en god pris for at tegne og ansøge om en arkitekttegnet tilbygning.

down-arrow

Kontakt Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 44 11 58 81 eller sende en e-mail til mn@ttb.dk

Du kan også benytte nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning ApS

Grølstedvej 5, 8881 Thorsø

Klik her for rutevejledning

CVR: 43559060

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 11 58 81

E-mail: mn@ttb.dk 

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.