Arkitekttegnet hus
​– alt fra skitser til plantegning

Lad mig hjælpe dig med hele byggeriet fra A til Z

Drømmer du om at få et arkitekttegnet hus? Så kan jeg tegne det for dig. 

Hos Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning kan du få hjælp til alt fra skitsetegninger og plantegninger til rådgivning under selve byggeriet. Jeg er med andre ord med dig hele vejen fra A til Z. Jeg hjælper kunder i blandt andet Thorsø, Viborg, Randers, Silkeborg og mange andre steder.

Få hjælp til alt fra tekniske tegninger til tilladelser

​Jeg kan hjælpe, hvis du ønsker et arkitekttegnet hus. Det kan være et mindre parcelhus, men det kan også være en stor villa eller ethvert andet nybyggeri.

Jeg starter typisk med en forventningsafstemning, hvor vi kigger på tegninger og laver de første løse skitser. Senere laver jeg et konkret skitseforslag med 3D visualiseringer, plan- og facadetegninger, prisoverslag og tidsplan. Når vi er helt enige, udarbejder jeg materiale til ansøgning om byggetilladelse. 

Bagefter skal der laves tekniske tegninger, og vi skal aftale alle detaljer fra køkken og bad til gulve og meget andet. Du kan naturligvis få byggerådgivning og byggetilsyn undervejs i byggeriet, hvis du ønsker det.

Lokal bygningskonstruktør og rådgiver

Mere end 7 års erfaring

Designer til dine ønsker og behov

Få et uforpligtende tilbud på et arkitekttegnet hus

Byg nyt med mig som din arkitekt. Du kan starte med at høre mere om processen, og jeg kommer gerne ud til en snak, hvor vi gennemgår dine ønsker og behov samt naturligvis dit budget. I første omgang laver vi en forventningsafstemning. Herefter kan jeg give et uforpligtende tilbud på et arkitekttegnet hus.

down-arrow

Kontakt Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning

Du er altid velkommen til at kontakte mig for at høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig. Jeg giver også gerne et uforpligtende tilbud. Du kan ringe til mig på telefon 44 11 58 81 eller sende en e-mail til mn@ttb.dk

Du kan også benytte nedenstående kontaktformular.

 
 
 
 
Vedhæft billede / dokument
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Thorsø Tegnestue & Byggerådgivning ApS

Grølstedvej 5, 8881 Thorsø

Klik her for rutevejledning

CVR: 43559060

Kontaktoplysninger

Telefon: 44 11 58 81

E-mail: mn@ttb.dk 

Indhent et tilbud.

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.